Selecteer een pagina

Blog Rechtsbijstandverzekeringen

Informatie over de soorten verzekeringen, de verschillende aanbieders en antwoorden op de meest gestelde vragen vindt je op ons blog Rechtsbijstandverzekeringen.

Een consumentengeschil oplossen met Rechtsbijstand

Een consumentengeschil oplossen met Rechtsbijstand

Heb je online iets besteld maar heeft het product schade opgelopen tijdens de verzending? Heeft de aannemer er een bende van gemaakt bij het aanleggen van je nieuwe badkamer of voldoet je vakantieverblijf totaal niet aan je verwachtingen. Een consumentengeschil is zo gemaakt. Met rechtsbijstand kunt u consumentengeschillen oplossen met hulp van professionele juristen.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten kan je een hoop gedoe en geld besparen! De kans is namelijk groot dat wanneer je een conflict of geschil hebt en de kosten hiervoor zelf moet betalen, je duurder uit zal zijn dan wanneer je een rechtsbijstandverzekering zou afsluiten.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering bij conflicten

Wil je Rechtsbijstand tijdens conflicten? Een rechtsbijstandverzekering geeft je geen dekking voor een conflict dat je al kunt zien aankomen. Vaak realiseer je jezelf pas tijdens een conflict dat een rechtsbijstandverzekering een zeer handige verzekering is!

Lees meer